Ελλάδα|18.01.2023 07:38

Μοσχάτο: «Τρέχουν» οι έρευνες για το θρίλερ - Δύο βίντεο στα χέρια των Αρχών - Πώς η 47χρονη είχε προαναγγείλει το έγκλημα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / Intime News

Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 50χρονος έχασε τη ζωή του στο Μοσχάτο, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικές Αρχές, με μία 47χρονη γυναίκα να έχει ομολογήσει πως τον δολοφόνησε. Ωστόσο, τα ερωτήματα των Αρχών είναι αρκετά.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η γυναίκα φαίνεται να είχε «προαναγγείλει» το έγκλημά της σε ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή, όπου είχε μεταβεί πρώτα για να ρωτήσει τη διεύθυνση του θύματος.

«Μου είπε να ειδοποιήσω την αστυνομία διότι μόλις τον βρει θα τον σκοτώσει»

«Γύρω στις 17:00 το απόγευμα, ήρθε μια κυρία και με ρώτησε πού είναι η οδός Γράμμου και αν ξέρω κάποιον κύριο Ν... Της απάντησα ότι δεν τον γνωρίζω, αλλά μία άλλη κυρία που τον ήξερε, της υπέδειξε ακριβώς πού μένει. Ήταν μελαχρινή σγουρομάλλα. Φεύγοντας την άκουσα να μου λέει να ειδοποιήσω την αστυνομία διότι μόλις τον βρει θα τον σκοτώσει, εγώ όμως δεν την πίστεψα» κατέθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

Την ίδια ώρα, τα κίνητρα φαίνεται να ήταν οικονομικά, με τη δράστιδα να λέει στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας τής χρωστούσε 200.000, τα οποία θα τα επένδυε και πήγε για να τα πάρει πίσω.

«Ένιωθα ότι με κορόιδευε, τότε του έδωσα τη χαριστική βολή»

Όσον αφορά στο στυγερό έγκλημα και στο πώς σημειώθηκε, η 47χρονη είπε στους αστυνομικούς πως κατά τη διάρκεια του καυγά, πήρε ένα γυάλινο αντικείμενο και του το πέταξε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, με ένα κορδόνι επιχείρησε να τον πνίξει, χωρίς να το καταφέρει. Εκείνος τής έλεγε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Ο Ν. ανέβηκε σε μια καρέκλα και δέθηκε από τον λαιμό με ένα σχοινί σε ένα μονόζυγο. Εγώ εκνευρίστηκα μαζί του γιατί ένιωθα ότι με κορόιδευε με τη συμπεριφορά του, τότε του έδωσα τη χαριστική βολή, κλωτσώντας την καρέκλα», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - ντοκουμέντο στο κινητό της 47χρονης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κινητό της δράστιδος εντοπίστηκε βίντεο όπου καταγραφόταν η απόπειρά της να τον στραγγαλίσει, ενώ φέρεται να του έλεγε «θα σε σκοτώσω».

Αυτό που έκανε εντύπωση -και είναι και ένα από τα ερωτήματα που «ταλαιπωρούν» τις Αρχές- είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος δεν αντιδρούσε καθόλου. Έτσι, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση να ζητήσουν τοξικολογικές εξετάσεις.

«Θα τον σκοτώσω»

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και δεύτερο σε βίντεο - ντοκουμέντο για την υπόθεση, στο οποίο φαίνεται η 47χρονη, λίγα λεπτά πριν πάει στο σπίτι του 50χρονου, να μεταβαίνει σε συνεργείο της περιοχής και να ρωτά τον ιδιοκτήτη πού μπορεί να βρει τον άνδρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ρήγου για το OPEN. Μάλιστα, είπε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης πως μόλις βρει τον 50χρονο «θα τον σκοτώσει».

Αν και είχε λάθος διεύθυνση, τελικά, κατάφερε να βρει την οικία του θύματος. Τότε, ξέσπασε άγριος διαπληκτισμός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να καλέσουν τις Αρχές, από τις φωνές που άκουσαν.

Οι στιγμές πριν το έγκλημα

Εις βάρος της 47χρονης ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκρόςδολοφονίαΜοσχάτοειδήσεις τώραβίντεο ντοκουμέντο