Ελλάδα|19.01.2023 21:55

Μοσχάτο: Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον 50χρονο πριν το θάνατο – Ακόμη 7 κατηγορούσαν τον ασφαλιστή ότι έχασαν τα λεφτά τους

Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Βίντεο ντοκουμέντο, που τραβήχτηκε στο σπίτι του 50χρονου, λίγο πριν κρεμαστεί, έρχεται στη δημοσιότητα. 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, επικαλούμενος τον τελευταίο διάλογο που είχε η 47χρονη με το θύμα, η γυναίκα φέρεται να λέει στο θανούντα «λένε ότι καταχράστηκες 17 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος έχει τρελαθεί. Πού φαγώθηκαν όλα αυτά τα λεφτα;».  Με τον ασφαλιστή να της απαντάει «στην ανακύκλωση» και να της ζητά να σβήσει το βίντεο.

Στη συνέχεια η γυναίκα, που προφυλακίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, του λέει «ποια ανακύκλωση;» και αρχίζει να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, λέγοντας, «Θα σε σκοτώσω σήμερα. Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, αλλά θα σε σκοτώσω γιατί έχω τελειώσει».

«Πρώτον, πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από τη μάνα μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα, ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι που ζήταγες και ερχόντουσαν και σου έδιναν λεφτά, για ποιο λόγο το έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη. Τελείωσες πολλές οικογένειες, κατέστρεψες πολλές οικογένειες, τη μία τη κύρια και πήρε δάνειο το σπίτι της, για να της βγάλεις επενδυτικό. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της, για να πάρει κάτι παραπάνω. Σήμερα το έμαθα. Η μάνα μου μού το είπε, που φαγώθηκαν όλα τα λεφτά; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα », ξεσπά η 47χρονη.

Ο 50χρονος της απαντά «όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς…» με τη γυναίκα να τον βρίζει και να τον ρωτά ξανά «πού πήγαν τα λεφτά, πες μου». Ο ασφαλιστής σε αυτό το σημείο απαντά «στην ανακύκλωση» και προσθέτει «αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή».

Άλλοι επτά τον κατηγορούσαν ότι έχασαν τα λεφτά τους 

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο η 47χρονη δεν ήταν η μόνη που είχε οικονομικές διαφορές με τον 50χρονο. Σε άλλο βίντεο που δημοσίευει ο Ant1 εμφανίζονται επτά δυσαρεστημένοι πελάτες να τον κατηγορούν πως έχασαν τα χρήματά τους. Το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε δύο μέρες πριν τον θάνατο του 50χρονου στο γραφεί του.


«Θα κουνήσεις το κεφάλι σου. Άσ' το τώρα, μην περιμένεις τίποτα. Τελείωσες, τελείωσες. Θες να αυτοκτονήσεις; Αυτοκτόνησε. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Τελείωσες. Εδώ τώρα, τι κάνουμε; Εδώ τώρα, ρε μπαγλαμά, τι θα γίνει εδώ πέρα τώρα; Λέγε εδώ πέρα να τελειώνουμε», ακούγεται να λέει ένας άνδρας.

«Πες μας τι έγινε. Δεν μπορείς να παίζεις 100, 100, 1 εκατομμύριο, 1,5 εκατομμύριο, 600 χιλιάρικα. Είναι τα δικά μας εδώ, ρε. Εμείς μαζί εδώ πέρα έχεις μισό εκατομμύριο», λέει ένας άλλος. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοσχάτοειδήσεις τώρααπαγχονισμόςθάνατος