Ελλάδα|25.01.2023 10:18

«Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε»: Τι έγραφε το email φάρσα που στάλθηκε σε έξι νοσοκομεία και το αεροδρόμιο

Newsroom

Ένας υποτιθέμενος «εξτρεμιστής του Ισλάμ» προκάλεσε αναστάτωση την Τρίτη σε έξι μεγάλα νοσοκομεία και στο Ελευθέριος Βενιζέλος αφού έστειλε απειλητικά e-mail, τα οποία αποδείχτηκαν φάρσα.

O αποστολέας ισχυρίστηκε πως είναι ισλαμιστής. «Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε», έγραφε στο απειλητικό e-mail του.

Ο φαρσέρ φέρεται να έγραψε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με το Star: «Είμαι ο ιμάμης Βλαντ Σεβελίεφ, από την οργάνωση των Ταλιμπάν. Είμαι Τατάρος Μουσουλμάνος και είμαι έτοιμος να χύσω το αίμα μου για το Ισλάμ. Σήμερα θα ανατινάξω τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα. Υπάρχουν TNT βόμβες στα νοσοκομεία σας και σύντομα θα ανατιναχθούν. Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε».

Αφού έγιναν έρευνες στους χώρους δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνες για το ποιος κρύβεται πίσω από τα email. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νοσοκομείοειδήσεις τώρααστυνομίαemailΕλευθέριος Βενιζέλοςφάρσα