Ελλάδα|25.01.2023 23:39

Καταδικάστηκε ο 31χρονος που είχε βιάσει 18χρονη μπέιμπι σίτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Μου είπε "αν φωνάξεις θα σε σφάξω"»

Newsroom

Καταδικάστηκε ο 31χρονος που βίασε υπό την απειλή μαχαιριού μία 18χρονη μαθήτρια λυκείου στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2022. Μάλιστα, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η κοπέλα είχε πάει να πιάσει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ για το παιδί της συντρόφου του 31χρονου, που ήταν ηλικίας τριών ετών.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το Star. Το θύμα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε διαρκώς, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Τον παρακαλούσα να μην μου κάνει κακό»

«Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε "μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις". Εγώ τον παρακαλούσα να μην μου κάνει κακό» είπε η κοπέλα.

«Αυτός έφερε το μαχαίρι κοντά, προς τον θώρακά μου και μου είπε "βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις, θα σε σφάξω"», πρόσθεσε συγκλονίζοντας το θύμα.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δέχεται απειλές, ενώ σημειώνεται ότι ομολογεί τον βιασμό αλλά με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σεξουαλική κακοποίησηκάθειρξηειδήσεις τώραβιασμόςΝέα Φιλαδέλφεια