Ελλάδα|26.01.2023 11:13

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Μόνο 200 ευρώ όλη η ύλη με online προετοιμασία

Newsroom
Ένα μήνα και λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του Διαγωνισμού μπορείτε να αποκτήσετε όλη την ύλη με μόνο 200 ευρώ μαζί με το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξ αποστάσεως προετοιμασίας! Σε ένα μήνα είστε έτοιμος να γράψετε υψηλό σκορ και να "κλειδώσετε" διορισμό.

Εν όψει του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται στις 4-5 Μαρτίου ο εκπαιδευτικός οργανισμός golearn ξεκινάει από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το ταχύρρυθμο - συμπυκνωμένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας που εμπεριέχει όλη την ύλη με μόνο 200 ευρώ.

Αποτελεί ασύγκριτη προσφορά που ισχύει μόνο για αιτήσεις που θα γίνουν έως 27 Ιανουαρίου και αφορούν μόνο τον κύκλο του ταχύρρυθμου προγράμματος.

Μέσα σε ένα μήνα λοιπόν οι υποψήφιοι μπορούν να προετοιμαστούν σωστά παίρνοντας μαζί με το πρόγραμμα προετοιμασίας όλη την ύλη με μόνο 200 ευρώ!

Ο κορυφαίος οργανισμός προετοιμασίας ενηλίκων στην Ελλάδα προσφέρει το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα προετοιμασίας μαζί με 1000 ερωτήσεις, βιντεοσκοπημένα μαθήματα, σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας και σημειώσεις καθηγητών πάνω και στις 17 ενότητες της ύλης!

Φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα που σε ένα μήνα θα μπορείτε να γράψετε υψηλό σκορ  ώστε να κλειδώσετε διορισμό.

Με μόνο 200 ευρώ παίρνετε όλη την ύλη και την προετοιμασία που τελεί υπό τον εποπτεία ομ.καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου

Η ταχύρρυθμη ασύγχρονη προετοιμασία του golearn είναι η μόνη στην Ελλάδα που τελεί υπό την εποπτεία ομ.καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα έχει την υπογραφή του ομ.καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Πάνω από 40.000 ενήλικες προετοιμάζονται και μοριοδοτούνται κάθε χρόνο από το goLearn για διορισμούς, προσλήψεις, διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και πίνακες.

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΕΩΣ 27/1 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


ειδήσεις τώραΑΣΕΠ