Ελλάδα|01.03.2019 16:11

Βάρκιζα: Απολογείται την Δευτέρα η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε

Newsroom

Προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της για τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, ζήτησε και πήρε η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η υπεράσπιση της 30χρονης ζήτησε να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την τραγωδία στη Βάρκιζα.

Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις για όσα έγιναν πριν τη φωτιά στο διαμέρισμα, συγκλονίζουν. Η μητέρα του παιδιού, η οποία κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος και την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 οδηγήθηκε στον ανακριτή, αποκάλυψε στην κατάθεσή της πως έδενε το μωρό και το άφηνε μόνο του για ώρες, για να μπορεί να πάει για καφέ με τους φίλους της. 

Η πρώτη εκτίμηση από την Πυροσβεστική είναι πως η φωτιά στο διαμέρισμα ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα. Το 13 μηνών κοριτσάκι ήταν για έξι ώρες μόνο του στο σπίτι. Η μητέρα του, τη στιγμή που το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και το παιδί της κάηκε ζωντανό, ήταν εκτός και συζητούσε με έναν φίλο της.

Η πρώτη εκτίμηση από την Πυροσβεστική είναι ότι η φωτιά στο διαμέρισμα ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα. Το 13 μηνών κοριτσάκι ήταν για έξι ώρες μόνο του στο σπίτι. Η μητέρα του, τη στιγμή που το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και το παιδί της κάηκε ζωντανό, ήταν εκτός και συζητούσε με έναν φίλο της.

πυροσβεστικήΒάρκιζαφωτιάθάνατος βρέφους