Ελλάδα|01.02.2023 13:13
Βόλος: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με καδρόνια σε σχολεία και προκάλεσαν ζημιές
NewsroomΒανδαλισμούς πραγματοποίησε μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων σε σχολεία στο Βόλο. Συγκεκριμένα, εισέβαλαν με καδρόνια, προκαλώντας υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ και το 5ο Γενικό Λύκειο.
Οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατ’ αγνώστων, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.
Η ομάδα των κουκουλοφόρων προκάλεσαν έσπασε τζάμια και πόρτες, ενώ μία καθηγήτρια του 5ου ΓΕΛ τραυματίστηκε από σπασμένο τζάμι.
- Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα παραβιάζει συνθήκες με εξοπλισμό των νησιών - Δεν υπάρχει αναθεωρητισμός από την Τουρκία»
- Μήνυση στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Θεοδωρικάκος - «Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου»
- Σε συναγερμό η Κωνσταντινούπολη για τρομοκρατικό χτύπημα: Κλείνουν προξενεία για λόγους ασφαλείας
- Μαρουσάκης για τα δύο στάδια της κακοκαιρίας που έρχεται: Χιόνια ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές - Τι είναι το φαινόμενο «Aegean Lake»
- Μαρία Κατσούλη στο ethnos.gr: Η Ελλάδα έχει να κερδίσει πολλά από το ελαιόλαδο – Οι σεφ δεν έχουν αντιληφθεί την αξία του
- Νέα μέτρα: Το βάρος στους συνταξιούχους - Τέσσερα έκτακτα «δώρα» πριν τις εκλογές
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- 5 φορές που η Κύπρος αδικήθηκε (ή αποκλείστηκε αδίκως) στην ιστορία της Eurovision