Ελλάδα|01.02.2023 13:36
Θάσος: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Στο νοσοκομείο 11χρονος με τη γιαγιά του
NewsroomΦωτιά σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στον λιμένα της Θάσου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.
Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ένα 11χρονο παιδί με τη 40χρονη γιαγιά του.
Οι δύο, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, φέρουν εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Έτσι, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Καβάλας.
Στο σημείο έσπευσαν για την επιχείρηση κατάσβεσης εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα.
- Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα παραβιάζει συνθήκες με εξοπλισμό των νησιών - Δεν υπάρχει αναθεωρητισμός από την Τουρκία»
- Μήνυση στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Θεοδωρικάκος - «Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου»
- Σε συναγερμό η Κωνσταντινούπολη για τρομοκρατικό χτύπημα: Κλείνουν προξενεία για λόγους ασφαλείας
- Μαρουσάκης για τα δύο στάδια της κακοκαιρίας που έρχεται: Χιόνια ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές - Τι είναι το φαινόμενο «Aegean Lake»
- Μαρία Κατσούλη στο ethnos.gr: Η Ελλάδα έχει να κερδίσει πολλά από το ελαιόλαδο – Οι σεφ δεν έχουν αντιληφθεί την αξία του
- Νέα μέτρα: Το βάρος στους συνταξιούχους - Τέσσερα έκτακτα «δώρα» πριν τις εκλογές
Διαβάστε ακόμη
- «Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
- Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
- «Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης