Πέθανε πυροσβέστης στη Σίνδο
NewsroomΈνας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.
Συνάδελφοί του τον είδαν να παραπατάει και μόλις τον πλησίασαν, κατέρρευσε. Ο πυροσβέστης, ο οποίος είναι συνδικαλιστής, δεν είχε σφυγμούς και κάλεσαν ασθενοφόρο. Σύμφωνα με συναδέλφους του, το ασθενοφόρο δεν είχε γιατρούς, αλλά μόνο διασώστες. Ο άτυχος πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ανώτερος αξιωματικός ανέφερε στο ethnos.gr ότι ο αποθανών ήταν από τους λίγους συνδικαλιστές πυροσβέστες, που έτρεχε πρώτος στο καθήκον και ήταν ιδιαίτερα μάχιμος.
Η φωτιά καίει ξερά χόρτα, απορρίμματα και ένα αυτοκίνητο, πίσω από εταιρεία, στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμα πυροσβέστης μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο, ωστόσο, είναι καλά στην υγεία του.
- Θρίλερ στη Βρετανία: 3χρονο αγοράκι με αυτισμό εξαφανίστηκε από παιδική χαρά - Το αναζητά πλήθος κόσμου
- Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»
- «Τείχος στον Κασιδιάρη» - Το «καμπανάκι» του ΣΦΕΑ για το AfD και την κανονικοποίηση του ναζισμού
- Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: «Αναφαίρετο δικαίωμα η νόμιμη άμυνα - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»