Ελλάδα|07.02.2023 22:29

Σέρρες: Πήγε να ρωτήσει τον πατέρα του γιατί πυροβόλησε τη σύζυγό του και τον βρήκε νεκρό - Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία

Newsroom

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στις Σέρρες, όπου 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πρόεδρος του χωριού Σιντική, Γιώργος Σκρόντας εμφανίσθηκε συγκλονισμένος. Όπως δήλωσε, η 60χρονη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και έπειτα στο Νοσοκομείο Σερρών, ενώ τηβ Τετάρτη αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σφαιρίδια που έχουν απομείνει στο πρόσωπό της.

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια. Δεν είχαν θέματα. Δεν απασχόλησαν ποτέ το χωριό. Ο ηλικιωμένος ήταν κοινωνικός. Πήγαινε στο καφενείο, στην εκκλησία. Το χωριό είναι συγκλονισμένο και ακόμη αναρωτιόμαστε πώς συνέβη αυτό» δήλωσε ο κ. Σκρόντας στο infonews24.gr, ενώ πρόσθεσε:

«Ο γιος πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι για να μάθει πώς έγινε το περιστατικό και τι μεσολάβησε. Τον έψαξε στο σπίτι αλλά δεν τον βρήκε, είδε ότι η πόρτα της αυλής ήταν κλειστή και κατάλαβε ότι δεν έφυγε από το σπίτι. Μόλις πήγε στο πίσω μέρος της αυλής είδε τον πατέρα του νεκρό καθώς είχε αυτοκτονήσει».

πυροβολισμόςειδήσεις τώρααυτοκτονίαΣέρρεςοικογενειακή τραγωδία