Ελλάδα|08.02.2023 22:37
Τρόμος σε φαρμακείο στα Πετράλωνα: Οπλισμένος ληστής επιτέθηκε σε υπάλληλο
Ευλαμπία ΡέβηΤον απόλυτο τρόπο βίωσε υπάλληλος φαρμακείου επί της οδού Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα, όταν αδίστακτος κακοποιός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο κατάστημα οπλισμένος περίπου στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης.
Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες απείλησε τον υπάλληλο με όπλο και τον χτύπησε στο κεφάλι, προκειμένου να αρπάξει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.
Αμέσως μετά τη ληστεία εξαφανίστηκε, όμως η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, αφού χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Άμεσης Δράσης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.
- Καταδικάστηκε για 2 απόπειρες βιασμού ο Φιλιππίδης, αλλά μένει εκτός φυλακής με όρους: Δεκτή η αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης
- Σεισμός στην Τουρκία: «Κόψτε μου το πόδι» - Το χρονικό της δραματικής διάσωσης της 20χρονης Αϊρίν από την ΕΜΑΚ
- Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας – Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Ο σεισμός «κατεδαφίζει» την οικονομία την Τουρκίας: Τεράστιο το οικονομικό χτύπημα του «Εγκέλαδου»
- Big Oil: Τα «εξοργιστικά» κέρδη ρεκόρ $200 δισ. τροφοδοτούν τις πιέσεις για μεγαλύτερη φορολογία
Διαβάστε ακόμη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: LIVE η συνεδρίαση στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας των 13 βουλευτών της ΝΔ
- Πτώση 13χρονης στο Χαϊδάρι: «Άφησε τα χέρια της και έπεσε με το κεφάλι» - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες
- Έτσι θα βγεις έξω; Εξηγώντας τα αυτονόητα
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Απάνθρωπες οι ώρες στα μπουζούκια - Γιατί να τραγουδάμε στη 1, στις 21.00 δεν κάνουμε κέφι;»