Κάηκε ασθενής στο ΚΑΤ
Κώστας ΣτάμουΦωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Αμέσως, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου κάλεσαν την Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επί τόπου έφτασαν τρία οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα κρεβατιού στον 4ο όροφο και υπήρχε ένας άνδρας νεκρός.
Το υπουργείο Υγείας αναφέρει:
Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση