Ελλάδα|14.02.2023 11:06

Τραγωδία για την τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου: Αυτοκτόνησε ο γιος της - Η συγκινητική ανάρτηση

Newsroom

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μάνη με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται ακόμα σε σοκ. Ο 42χρονος γιος της γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Τον 42χρονο εντόπισαν συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σπάρτης όπου και κατέληξε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας. Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η τελευταία ανάρτηση του 42χρονου

Όλα δείχνουν πως ο 42χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook έγραψε: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας».

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Πανάγου

Tο δικό της αντίο είπε στο Facebook η γνωστή τηλεμαγείρσσα γράφοντας: «Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, 'καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες'! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αυτοκτονίαΜάνηθάνατοςμαγειρικήειδήσεις τώρα