Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά - Αγαπήθηκε από τον ρόλο της στους «Ψίθυρους Καρδιάς»
NewsroomΠέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, με την δυσάρεστη είδηση να γνωστοποιεί ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.
«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματείου μας… Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας, η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ… ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… Έφυγε στα 91 της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ. Σ’ ευχαριστούμε για όλα», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.
Η ηθοποιός ήταν γνωστή από πολλές ερμηνείες της στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα, έπαιξε στις παρακάτω παραγωγές: Ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005), Αγάπη στα 16 (2004), Λίφτινγκ (2001), Ροζ ολοταχώς (2001), Οι αριθμημένοι (1998,) Η ηλικία της θάλασσας (1978), Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαΐας (1992).
- Διπλωματικό «άνοιγμα» από Τσαβούσογλου: «Ελπίζω η αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε στον σεισμό να ανοίξει νέο κεφάλαιο με την Ελλάδα»
- Σοκαριστική καταγγελία στα Πατήσια: Δύο συλλήψεις για αρπαγή και βιασμό 12χρονης
- New York Times: O άνθρωπος πίσω από τα κατασκοπευτικά μπαλόνια της Κίνας
- Φυσικό αέριο: Σύγκλιση των τιμών TTF και LNG - Τι δείχνουν στοιχεία της ACER
- Ο βασιλιάς Κάρολος πήγε σε τζαμί με τρύπια κάλτσα - Το βίντεο που έχει γίνει viral
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις