Ελλάδα|18.02.2023 09:44

«Εφιάλτης» για 65χρονη στα χέρια του πρώην αστυνομικού συντρόφου της: Καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ομηρία

Newsroom

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωνε μία 65χρονη γυναίκα στα χέρια του πρώην συντρόφου της στον Βόλο, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, ο άνδρας την παρακολουθούσε, την κρατούσε σε ομηρία σπίτι του και την χτυπούσε. Μάλιστα την Πέμπτη η γυναίκα, μετά από έναν καυγά, πέρασε την πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης και έξω από το αστυνομικό μέγαρο της είχε στήσει «καρτέρι».

Η 65χρονη αφού δήλωσε στην αστυνομία πως ζούσε μια κόλαση με απειλές, ύβρεις και παρακολουθήσεις, αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση γιατί όπως είπε «άκουσε τους αστυνομικούς που την συμβούλευσαν να δείξει υπομονή και ψυχραιμία». Εκείνος όμως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στο αστυνομικό τμήμα και όταν η γυναίκα βγήκε από το αστυνομικό μέγαρο την πλησίασε, την έβρισε και της έριξε μπουνιά στο στήθος.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο συνταξιούχος αστυνομικός μετά την συνταξιοδότησή του άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του, τον έβρισκε μετά τον χωρισμό συνεχώς μπροστά της και σε κάθε καυγά της έλεγε «θα πεθάνουμε μαζί».

Όπως η ίδια είπε στην κατάθεσή της, μια ημέρα σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη μεση του δρόμου, την έσπρωξε μέσα και τη μετέφερε σπίτι του όπου την κράτησε δύο ώρες χωρίς την θέλησή της. «Δέχομαι μονίμως απειλές», είπε. Χθες, στο Αυτόφωρο ο πρώην αστυνομικός που αρνήθηκε τα πάντα ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα δικαστεί την Δευτέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηομηρίαειδήσεις τώρακαταγγελίαΒόλος