Ελλάδα|18.02.2023 15:39
Σαλαμίνα: Δόκιμος ναύτης βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του
NewsroomΑπαγχονισμένος μέσα στην καμπίνα του βρέθηκε την Παρασκευή ένας 30χρονος αλλοδαπός δόκιμος ναύτης, σε ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Λιβερία. Το πλοίο ελλιμενιζόταν σε εγκαταστάσεις ιδιωτικού ναυπηγείου στη Σαλαμίνα.
Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ στο σημείο εκλήθη συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) προς λήψη φωτογραφικού υλικού.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
- «Της έπιασα τα ποδαράκια όπως κάνω στο γιο μου» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες των διασωστών της ΕΜΑΚ
- Λουκέτο με εισαγγελική εντολή στο γηροκομείο «κολαστήριο» στον Κορυδαλλό
- Άγριο bullying στον Αλμυρό: Ξυλοκόπησε συμμαθητή του και τον άφησε γυμνό στο δρόμο
- Σεισμός στην Τουρκία: Βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ατσού - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας
- Οι «αδιάφθοροι» του ΥΠΟΙΚ πιάνουν δουλειά - Οι εφοριακοί στο μικροσκόπιο των Εσωτερικών Υποθέσεων
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο