Ελλάδα|20.02.2023 15:53

Μύκονος: Γιατί ξέσπασε ο άγριος καβγάς που οδήγησε στην αιματηρή δολοφονία έξω από μπαρ - Τι υποστηρίζει ο δράστης

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου από τον άγριο διαπληκτισμό δυο ανδρών που κατέληξε σε δολοφονία, χθες το βράδυ, έξω από μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μέσα στο κατάστημα. Τότε ο 33χρονος αποχώρησε από το μπαρ και επέστρεψε σπίτι του προκειμένου να πάρει το όπλο του.

Στη συνέχεια πήγε στο μαγαζί ενώ βρισκόταν σε υπό την επήρεια αλκοόλ και πυροβόλησε θανάσιμα πάνω από δυο φορές τον 34χρονο.

Διαπληκτίστηκαν για μια γυναίκα

Αιτία του αρχικού διαπληκτισμού τους φαίνεται να ήταν- σύμφωνα με το Cyclades24 - η παρενόχληση της φίλης του 33χρονου από τον 34χρονο. Σύμφωνα με το δράστη του φονικού, και οι δύο θύτης και θύμα βρισκόντουσαν υπό την επήρεια μέθης. Το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα χρησιμοποιήσει και ο κατηγορούμενος στον ανακριτή στον οποίο θα μεταφερθεί τις επόμενες ώρες.

Η δικηγόρος του 33χρονου δε θέλησε να κάνει δηλώσεις. Όπως ανάφερε στο τοπικό μέσο επιθυμία της οικογένειας του κατηγορούμενου να μη γίνουν κάποιες δηλώσεις παρά μόνο στον ανακριτή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μπαρΜύκονοςδολοφονίαειδήσεις τώρα