Ελλάδα|03.03.2019 17:52
Καταζητούμενος για εμπορία βρεφών προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία
NewsroomΣτον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, συνελήφθη 38χρονος Βούλγαρος, που διώκεται στην Ελλάδα για υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών βρεφών.
Στον διαβατηριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, πριν περάσει στο έδαφος της χώρας του, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης για μεσολάβηση σε παράνομη υιοθεσία κατ΄ επάγγελμα και με κερδοσκοπία, καθώς και δύο εντάλματα σύλληψης ανακριτών της Θεσσαλονίκης για υιοθεσία με κερδοσκοπία και για απόπειρα μεσολάβησης σε υιοθεσία με πρόθεση κερδοσκοπίας κατ΄ επάγγελμα. Σε βάρος του είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων