Ελλάδα|24.02.2023 16:58

Καθαρά Δευτέρα 2023: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων - Αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς άξονες

Newsroom

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με χιλιάδες αυτοκίνητα να φεύγουν από την Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν αποδράσεις σε όλη τη χώρα.

Η έξοδος ξεκίνησε με προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισού και στην άνοδο και στην κάθοδο με τα σημεία από την Αττική Οδό έως την Ιερά Οδό και την Παραλιακή έως την Αττική Οδό αντίστοιχα να έχουν τις ποιο σοβαρές καθυστερήσεις.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κυκλοφορία και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα με τα σοβαρότερα προβλήματα να καταγράφονται από το ύψος της Παλλήνης έως το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται επίσης στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου έως την Φιλοθέη, καθώς και στην κάθοδο της Βασιλίσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου δεν παρατηρούνται προς το παρόν αξιοσημείωτα προβλήματα, όμως όπως φαίνεται από την εικόνα στα διόδια της Ελευσίνας, η έξοδος αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς ο πρώτος σε προτίμηση προορισμός αυτές τις ημέρες είναι η Πάτρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακίνηση στους δρόμουςΚαθαρά Δευτέρακίνησηεκδρομείς