Ελλάδα|25.02.2023 12:26

Πατρινό καρναβάλι: Δεν «πέφτει καρφίτσα» από τους επισκέπτες - Περισσότεροι από 600 αστυνομικοί στους δρόμους της πόλης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
καρναβάλι στην Πάτρα
καρναβάλι στην Πάτρα
καρναβάλι στην Πάτρα
καρναβάλι στην Πάτρα

Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται η Πάτρα, που αναμένεται φέτος να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης. Χιλιάδες νέοι και όχι μόνο διασκέδαζαν έως τα ξημερώματα Σαββάτου στα κλαμπ της πόλης, αλλά και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους πεζόδρομους του κέντρου επικρατούσε το αδιαχώρητο, σύμφωνα με το tempo24.

Η κορύφωση των δρωμένων αναμένεται την Κυριακή, με τη μεγάλη παρέλαση να ξεκινά στις 14.00. 

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών τα μέτρα ασφαλείς είναι αυστηρά, με περισσότερους από 600 αστυνομικούς να βρίσκονται για το τριήμερο στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Για την καλύτερη και πληρέστερη εφαρμογή του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μετακινηθεί στην Πάτρα 7 διμοιρίες από την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε κάθε γωνία της πόλης, εποπτεύοντας την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ένα από τα πολυπληθέστερα γκρουπ του φετινού Καρναβαλιού -που θα παρελάσει στις τελευταίες θέσεις- έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδέχεται να βρίσκονται εκεί οργανωμένοι οπαδοί ομάδας.

Οι πληροφορίες αυτές σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο για απόψε ντέρμπι των δύο «αιωνίων αντιπάλων» για την 24η αγωνιστική της Super League (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 20.30), αυξάνει την επιφυλακή των αστυνομικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ