Μάριος Παπαγεωργίου: Η μαρτυρία του κρατούμενου για το κρανίο και οι έρευνες – Η εξέταση που θα δώσει τις απαντήσεις
NewsroomΣτο προσκήνιο ήρθε εκ νέου η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, 11 ολόκληρα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου τότε άνδρα, το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμη βρεθεί.
Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ένας κρατούμενος υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και το υπέδειξε, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε. «Είναι 99,9% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω! Να ησυχάσει κι αυτή η μάνα…».
Συνεργείο της εκπομπής κατευθύνθηκε στο χωριό που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια. «Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου
Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι περισυνέλλεξαν τα ευρήματα και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή.
Τώρα, θα ακολουθήσει εξέταση DNA που θα δείξει αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων