Ελλάδα|25.02.2023 18:10

Νέες λεπτομέρειες στο φως για την πτώση του 18χρονου από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα-Η κάνναβη και όσα προηγήθηκαν του συμβάντος

Newsroom

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό 18χρονου ο οποίος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής (24/02). Μαζί με τον νεαρό άνδρα ήταν και δύο κοπέλες οι οποίες και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθερες μετά την κατάθεσή τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες οι δύο συλληφθείσες φέρεται να δήλωσαν ότι ο 18χρονος ήταν σε πανικό, την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Πριν την πτώση του, είχε κάνει χρήση κάνναβης. Στην κατοχή των δύο κοριτσιών βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, οι δύο νεαρές γυναίκες οι οποίες μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής και φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 18χρονο, αφέθηκαν ελεύθερες.

Φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο 18χρονος

Ο νεαρός, επίσης κάτοικος Ηλιούπολης, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα. Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Οι γιατροί, αφότου κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, τον μετέφεραν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Από την  πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου. Οι γονείς του άμεσα μετέβησαν στην Πάτρα. Η αστυνομία ερευνά ακόμα τις συνθήκες της πτώσης του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠάτραμπαλκόνιτραυματίαςπτώσηνοσοκομείο Ρίου