Ελλάδα|25.02.2023 17:49

Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Ζεφύρι

Newsroom

Ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στον μηρό από πυροβολισμό αγνώστου, στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το κοριτσάκι έπαιζε σε οικόπεδο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όταν ξαφνικά δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στον μηρό από άγνωστο άτομο που πυροβόλησε στην περιοχή.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σε μία προσαγωγή προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε μία προσαγωγή, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη, έχει προχωρήσει Ελληνική Αστυνομία μετά τους πυροβολισμούς στην περιοχή του Ζεφυρίου που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο αριστερό πόδι.

Το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Παίδων. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα βρήκε το παιδί στο πόδι και ευτυχώς η πεντάχρονη δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στην Ασφάλεια αυτή την ώρα έχει προσαχθεί ο πατέρας ενός Ρομά ο οποίος φέρεται να έδωσε στον γιο του όπλο το οποίο ο δεύτερος χρησιμοποίησε εναντίον οικίας αντίπαλης οικογένειας Ρομά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ενήλικος και αυτή τη στιγμή έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ ο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλεξαν από το σημείο δύο κάλυκες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαπαιδίκοριτσάκιπυροβολισμόςειδήσεις τώραΖεφύρι