Ελλάδα|26.02.2023 22:11

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο 16χρονος στα Πατήσια: Τον απομόνωσαν και του επιτέθηκαν

Newsroom

Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο 16χρονος στα Πατήσια. Μάλιστα, κατηγορούμενος για το μαχαίρωμα του παιδιού, το οποίο δέχτηκε την επίθεση για να τού κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο, είναι ένας 15χρονος.

Τον απομόνωσαν και τον μαχαίρωσαν

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, το 16χρονο θύμα τραυματίστηκε στο στήθος, τα πόδια αλλά και την πλάτη. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει, τόσο τον 15χρονο φερόμενο ως δράστη, όσο και τους υπόλοιπους φίλους της παρέας του, την ώρα που μαχαιρώνουν τον 16χρονο και τού παίρνουν το κινητό του. Αρχικά, η παρέα του 15χρονου που κατηγορείται, πλησίασε το θύμα που βρισκόταν στα Πατήσια με έναν 17χρονο φίλο του, και τούς επιτέθηκαν λεκτικά. Αμέσως μετά άρχισαν να κυνηγούν τον 16χρονο, τον απομόνωσαν και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσαν.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον  15χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα όπου, μάλιστα, στην αρχή αρνήθηκε και να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Σήμερα οδηγήθηκε με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα και, μάλιστα, θα κρατηθεί μέχρι την Πέμπτη όταν και θα πρέπει να παρουσιαστεί στον ανακριτή ανηλίκων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

έφηβοιΠατήσιαεπίθεση με μαχαίριειδήσεις τώρα