Ελλάδα|02.03.2023 10:17

Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» και πάλι το λεκανοπέδιο - Σε ποιους δρόμους καταγράφονται τα σοβαρότερα προβλήματα

Newsroom

Ιδιαίτερά αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας για μια ακόμη ημέρα. Το πρόβλημα εντείνει και η 24ωρη απεργία στο Μετρό την οποία προκήρυξαν οι εργαζόμενοι καταγγέλλοντας τις σοβαρές ελλείψεις.

Ειδικότερα, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι Χαϊδαρίου προς Αθήνα και σχεδόν ακινητοποιημένα τα οχήματα στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού.

Τεράστιες καθυστερήσεις σημειώνονται στην Κατεχάκη από το ύψος της Ηλιοπουλης έως την Καισαριανή λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στις καθόδους Κηφισίας και Μεσογείων. Έντονο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και στην παραλιακή. Κίνηση σε Αρδηττού, Συγγρού, Πατησίων και Αλεξάνδρας.

Δείτε live την κίνηση

Κίνηση στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις θα υποστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, άνω των 30΄, από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10΄-15΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κέντρο Αθήναςκίνησηκίνηση στους δρόμουςειδήσεις τώρα