Ελλάδα|02.03.2023 16:41

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ήταν κόλαση επί γης» - 20χρονος τραυματίας περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

Newsroom

Ένας 20χρονος τραυματίας από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών περιέγραψε τα όσα βίωσε, συγκλονίζοντας. «Ήταν κόλαση», τονίζει για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 50 ανθρώπους.

Ο Δημήτρης Κωσταρέλος, συγκεκριμένα, ήταν ανάμεσα στα 14 άτομα που νοσηλεύονταν από το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να φέρει σοβαρά τραύματα.

Παίρνοντας εξιτήριο περίπου στις 3:00 το μεσημέρι, μίλησε για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στη διάρκεια του μοιραίου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«Ήταν κόλαση επί γης… Μύριζε θάνατο» δήλωσε ο κ. Κωσταρέλος ο οποίος βρισκόταν στο δεύτερο κατά σειρά βαγόνι επιβατών το οποίο κάηκε ολοσχερώς, μιλώντας στο grtimes.gr.

Όπως είπε ο 20χρονος, οι επιβάτες πέρασαν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, ώστε να απομακρυνθούν από το τρένο μέσα από τα παράθυρα που έσπασαν από τις δύο πλευρές του βαγονιού.

Ανέφερε, μάλιστα, πως ο ίδιος και άλλοι επιβάτες έβλεπαν και άλλα άτομα να ζητούν βοήθεια, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Μίλησε, τέλος, με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έφτασαν γρήγορα στο σημείο για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όσο και για το προσωπικό των νοσοκομείων που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους τραυματίες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκροίσιδηροδρομικό δυστύχημαειδήσεις τώραΤέμπητρένο