Ελλάδα|06.03.2023 11:47

Τέμπη: Νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της σύγκρουσης - Στις φλόγες τα βαγόνια

Newsroom

Ακόμη ένα συγκλονιστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το σημείο της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Φοιτητής που ήταν επιβάτης του τρένου και εκσφενδονίστηκε αμέσως μετά στη σύγκρουση, κατέγραψε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό συμβάν, με τις σοκαριστικές εικόνες να δημοσιεύει ο ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας.

Στα αποκαλυπτικά πλάνα είναι ξεκάθαρο ότι τα βαγόνια στα οποία βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Βίντεο - ντοκουμέντο επιβεβαιώνει το διπλό λάθος του σταθμάρχη σε Προαστιακό και επιβατικό τρένο

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και βίντεο- ντοκουμέντο από το διπλό λάθος του σταθμάρχη Λάρισας. Ο σταθμάρχης προτού οδηγήσει σε λάθος ράγα το μοιραίο Intercity είχε οδηγήσει και τον Προαστιακό σε λάθος κατεύθυνση λάθος που διορθώθηκε στην πορεία.

Ο προαστιακός Βόλου – Λάρισας έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο, να κινείται στο ίδιο ρεύμα που κινήθηκε στη συνέχεια η μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62 καθώς ο σταθμάρχης δεν γύρισε το κλειδί στη διάβαση επί της οδού Καραγάτση για να αποκαταστήσει την κανονική ροή.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον  ΣΚΑΪ, ο σταθμάρχης είχε περίπου μία ώρα στη διάθεσή του για να γυρίσει το κλειδί, πράγμα που δεν έκανε.

Μια κάμερα κλειστού κυκλώματος στην οδό Βόλου, στη Λάρισα, έχει καταγράψει τη μοιραία πορεία της αμαξοστοιχίας. Νωρίτερα, στις 22:09, είχε καταγράψει τον Προαστιακό Βόλου – Λάρισας να περνάει από το επίμαχο σημείο.

Στη συνέχεια, φαίνεται πως το κλειδί δεν γύρισε ποτέ με το Intercity να περνάει στις 23:07 από το λάθος ρεύμα. Το βίντεο ντοκουμέντο, αποδεικνύει πως το κλειδί δεν γύρισε ποτέ στη σωστή θέση με αποτέλεσμα τη μοιραία σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία, που οδήγησε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέμπηειδήσεις τώρασιδηροδρομικό δυστύχημασύγκρουση τρένωνφωτιά