Ελλάδα|06.03.2023 23:01

Θήβα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που έγινε τον Ιούλιο του 2021

Newsroom

Μετά από πολύμηνες έρευνες των Αρχών, εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας άνδρα, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός το βράδυ της 23ης Ιουλίου το 2021, έξω από το σπίτι του στη Θήβα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν, με αποτέλεσμα να εκδοθούν σε βάρος δύο ατόμων εντάλματα σύλληψης για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο.

Ένας εκ των ανωτέρω, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βραδινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου στη Θήβα, ενώ ο δεύτερος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, καθώς είχε συλληφθεί στις 18 του ίδιου μήνα σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για απάτες και πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο ετών για απάτη.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση ανθρωποκτονίας (ταυτοποίηση λοιπών εμπλεκομένων δραστών).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, στην ανακρίτρια Θηβών.

ειδήσεις τώραανθρωποκτονίαΘήβασύλληψη