Ελλάδα|06.03.2023 17:21
Φωτιά τώρα στην Κρήτη: Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες
NewsroomΜάχη με τις φλόγες δίνει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Καλαμαύκας στην Ιεράπετρα.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τις φλόγες να καταστρέφουν έκταση με πεύκα αλλά και χορτολιβαδική έκταση.
Στην επιχείρηση πυρόσβεσης συμμετέχουν 50 πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στο σημείο με 18 πυροσβεστικά οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντές.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή.
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Προς αναβάθμιση οι έρευνες – Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση
- Εκλογές 2023: Θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κώστας Αχ. Καραμανλής; Τι απάντησε ο Οικονόμου
- Θρίλερ εν πτήσει: Πουλιά χτύπησαν τουρμπίνα αεροπλάνου και η καμπίνα γέμισε καπνούς – Τρομακτικό βίντεο
- Συνέβη και αυτό: Νεαρός Κύπριος επιχείρησε να κλέψει μάρμαρα και πέτρες από την Ακρόπολη για... σουβενίρ
- Ακρίβεια: Ενας στους δυο Ελληνες κόβει βασικές ανάγκες και δυσκολεύεται να αποπληρώσει υποχρεώσεις του
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου