Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης
NewsroomΣτη σύλληψη τριών ημεδαπών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου. Μάλιστα, από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι άντρες δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον Φεβρουάριο του 2023.
Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη των προαναφερόμενων προσώπων έγινε χθες το απόγευμα και στις δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν οι δράστες σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 18 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 61,7 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.925 ευρώ.
Επίσης, κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
- Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός