Ελλάδα|20.03.2023 08:08

Ενώπιον του εισαγγελέα ο δολοφόνος του 45χρονου στην Ξάνθη: «Και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους»

Newsroom

Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα ο 36χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο μέσα στο σπίτι του στο Δροσερό της Ξάνθης. Η άγρια δολοφονία έγινε το πρωί της Κυριακής και λίγο αργότερα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανιζόταν αμετανόητος και εκτόξευε απειλές, λέγοντας ότι θα σκοτώσει όποιον κάνει κακό στον ίδιο ή στην οικογένειά του.

Στο βίντεο, ο 36χρονος, ο οποίος μιλάει τουρκικά, αναφερόταν στο θύμα του ως «ρουφιάνο» και ισχυριζόταν ότι τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι τον είχε καταδώσει στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ύποπτος είχε συλληφθεί ξανά στις 26 Ιανουαρίου μετά από αστυνομική επιχείρηση στον οικισμό Δροσερός της Ξάνθης, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του όπλα και ναρκωτικά, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της δολοφονίας. Ο ύποπτος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τη δολοφονία και οι κινήσεις του καταγράφηκαν στο ίδιο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.

Η αστυνομία ερευνά αν το γεγονός ότι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» τον γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος και ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα έπαιξε ρόλο στη δολοφονία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαδολοφόνοςΞάνθηειδήσεις τώρα