Ελλάδα|20.03.2023 08:54

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που με φιάλες υγραερίου κλειδώθηκε σε ΙΧ με τα μωρά του

Newsroom

Απόστρατος αξιωματικός της Αεροπορίας είναι ο 62χρονος που το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του με τα δύο ανήλικα παιδιά του ενώ ήταν ανοιχτή η φιάλη υγραερίου.

Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ τα παιδάκια, δίδυμα ηλικίας 2,5 ετών, νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο.

Όπως έγραψε χθες η Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μελισσοχωρίου. Μετά από κλήση της μητέρας των δύο παιδιών για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο και εντόπισαν τον ενήλικα και δύο ανήλικα να βρίσκονται κλειδωμένοι μέσα στο όχημα, από το οποίο προερχόταν έντονη οσμή υγραερίου.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, έσπασαν το παρμπρίζ, απασφάλισαν τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ασφάλισαν φιάλη υγραερίου που εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου.

Σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

Σημειώνεται ότι μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑπόστρατοςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώραμωρόυγραέριο