Ελλάδα|05.03.2019 19:40
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ονομασία της Μακεδονίας (pics & vid)
Τίμος ΦακαλήςΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί μια μικρή ομάδα πολιτών στο Λευκό Πύργο-απέναντι από τον κινηματογράφο «Αλέξανδρος», στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει το βράδυ της Τριτης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
Οι διαδηλωτές αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών, φωνάζοντας Συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονιας. Να σημειωθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τον κινηματογράφο «Αλέξανδρος».
«Ας είμαστε όλοι εκεί για να της δείξουμε ότι τη Νέα Εποχή θα την δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι, έτσι όπως εμείς την έχουμε ονειρευτεί, για εμάς και τα παιδιά μας», τονίζει σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Έφοδος στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» - Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ