Ελλάδα|21.03.2023 17:11

Μυρίζει «μπαρούτι» στο Δροσερό Ξάνθης: Φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία - Πυροβολισμοί και επεισόδια

Newsroom

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Δροσερό Ξάνθης, όπου την τελευταία ώρα ακούγονται πυροβολισμοί, διεξάγονται επεισόδια, ενώ έχει εκδηλωθεί και πυρκαγιά στην οικία του καθ’ ομολογίαν 36χρονου δράστη για τη δολοφονία του 46χρονου που κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάτοικοι του Δροσερού είναι πανικόβλητοι καθώς είναι σε εξέλιξη πετροπόλεμος από αρκετά άτομα, που εκφράζουν την οργή τους για όσα εκτυλίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες με την δολοφονία του 46χρονου, ενώ συνεχίζουν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Στην περιοχή έχουν φθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που καλύπτουν την είσοδο και έξοδο του οικισμού, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σπεύσει για την κατάσβεση της οικίας του 36χρονου στην περιοχή. Υπενθυμίζεται πως και χθες σημειώθηκαν πυρκαγιές στα σπίτια των εμπλεκόμενων στην δολοφονία.

Έκαψαν το σπίτι του καθ' ομολογίαν δολοφόνου

Σύμφωνα με το xanthipost, το βράδυ της δευτέρας άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου κατά ομολογία δράστη στον οικισμό στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στην συνέχεια έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία περίπου στις 12 το βράδυ, με 3 οχήματα και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξάνθηειδήσεις τώραεπεισόδιαπυροβολισμοίδολοφονία