Ελλάδα|05.03.2019 22:01
Μήνυμα για Γιάννη: «Αν δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός στο Α.Τ. Ομόνοιας»
Newsroom«Αν δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός στο Α.Τ. Ομόνοιας». Αυτό το σκληρό αλλά συνάμα δυνατό μήνυμα είδαν γραμμένο οι κάτοικοι των Σεπολίων, που κινούνται στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, όπου ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.
Δίπλα στην επιβλητική μορφή του Giannis, ο οποίος καρφώνει με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, σε ένα καταπληκτικό γκράφιτι που φιλοτεχνήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017, γράφτηκε με μπογιά το εν λόγω μήνυμα από μέλη αντιφασιστικής συλλογικότητας, που διαμαρτύρονται και αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο του 34χρονου Νιγηριανού Μανάν Σουμπέκ «Εμπουκά» στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας πριν από ένα μήνα.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Antifa Live.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»