Ελλάδα|21.03.2023 23:33

Λαμία: Η κάμερα «έπιασε» τους θρασύτατους διαρρήκτες σε ανθοπωλείο

Newsroom

Κεντρικό ανθοπωλείο αποφάσισαν να «χτυπήσουν» θρασύτατοι διαρρήκτες στη Λαμία, κοντά στην πλατεία Πάρκου. Οι κλέφτες πήραν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή ενώ δε δίστασαν να ρίξουν και μία ματιά στον υπολογιστή, για την περίπτωση που θα έβρισκαν κωδικούς.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/03). Η ιδιοκτήτρια την αντιλήφθηκε το πρωί, όταν άνοιξε το κατάστημά της. Ωστόσο, δυστυχώς για τους θρασύτατους διαρρήκτες, οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από την κάμερα του καταστήματος, καθώς και παρακείμενων επιχειρήσεων και, η ταυτοποίησή τους θεωρείται δεδομένη.

Λίγα μέτρα από το σημείο βρίσκεται μονίμως περιπολικό

Οι δύο κλέφτες στο βίντεο φαίνεται ότι έκαναν αρκετές βόλτες γύρω από το κατάστημα περιμένοντας την καταλληλότερη στιγμή για να μπουκάρει, ο ένας στο κατάστημα από το παράθυρο, με τον άλλο να μένει απέξω και να δίνει οδηγίες μέσω τηλεφώνου στον συνεργό του. Ο άνδρας που εισήλθε στο κατάστημα φοράει γάντια και μάσκα και αδειάζει μέσα σε ένα λεπτό την ταμειακή ψάχνοντας όλα τα πιθανά μέρη. Από το χρόνο εξόδου του, φαίνεται ότι ασχολήθηκε και με κάτι άλλο εντός του καταστήματος και σύμφωνα με τα ίχνη που είδε στον υπολογιστή της η ιδιοκτήτρια, μάλλον προσπάθησε να εισέλθει από τον υπολογιστή της στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Πάντως προκαλεί εντύπωση το θράσος των δύο κλεφτών, καθώς η διάρρηξη έγινε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία όπου μόνιμα υπάρχει περιπολικό, ενώ γενικότερα υπάρχουν αρκετά πληρώματα σε κοντινή απόσταση ανεξαρτήτου ώρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανθοπωλείαΛαμίαειδήσεις τώρακλέφτεςδιάρρηξη