Ελλάδα|23.03.2023 12:00

Κακοποίηση 13χρονης στη Λακωνία: Έμεινε έγκυος μετά από βιασμό και γέννησε - Καταγγέλλει πως ο δράστης είναι συγγενής της

Newsroom

Οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών πλέον γίνονται σχεδόν κάθε μέρα, με τα όσα βιώνουν μικρά παιδιά στα χέρια βιαστών να προκαλούν οργή και αποτροπιασμό. Μία νέα υπόθεση αφορά 13χρονη στη Λακωνία που έπεσε θύμα βιασμού, έμεινε έγκυος και γέννησε.

Η ανήλικη έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε το παιδί του βιαστή της όπως υποστηρίζει, σε μαιευτήριο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο άτομα -οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν- τα συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι όμως την κατηγορία του βιασμού. Όπως ισχυρίζονται, υπήρξε συναίνεση.

Συγγενής της φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού

Μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές συνελήφθη και συγγενής της, ο οποίος -όπως είπε η ανήλικη- τη βίαζε και φέρεται να είναι και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Όπως γίνεται γνωστό, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.

Ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο αδίκημα, σύμφωνα πάντα με όσα το ίδιο μέσο.

Μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

Τέλος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για το μωράκι έχουν κινηθεί διαδικασίες υιοθεσίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασεξουαλική κακοποίησηΛακωνίαανήλικηβιασμόςέγκυος