Ελλάδα|25.03.2023 14:32

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Παραλιακή και Πειραιάς «κοκκίνισαν» στους χάρτες - Προς θάλασσα κινούνται οι Αθηναίοι

Newsroom

Λίγη ώρα μετά το τέλος της παρέλασης, μεγάλες ουρές αυτοκινήτων άρχισαν να σχηματίζονται στους δρόμους της Αττικής, με τους πολίτες να δείχνουν ξεκάθαρη προτίμηση στο να απολαύσουν την θάλασσα με σύμμαχο φυσικά τον ανοιξιάτικο καιρό.

Το κέντρο της Αθήνας αυτή τη στιγμή δεν δείχνει σημάδια μποτιλιαρίσματος με τον χάρτη να είναι πράσινος καθώς η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, όμως ακριβώς την αντίθετη εικόνα έχει η Παραλιακή και το κέντρο του Πειραιά.

Προβλήματα εντοπίζονται στο μεγαλύτερο μέρος της ανόδου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος με τα αυτοκίνητα να κινούνται «σημειωτόν». Πιο συγκεκριμένα, το πιο δύσκολο σημείο είναι από τον Φλοίσβο μέχρι και τον Άγιο Κοσμά.

Την ίδια στιγμή, από τον Κηφισό και την έξοδο προς Πειραιά μέχρι το Πασαλιμάνι και το Μικρολίμανο η κίνηση είναι στα... κόκκινα. Προβλήματα και στην ΕΘνική Οδό από το ύψος του Ρέντη και νοτιότερα, με κατεύθυνση προς Πειραιά.

παραλιακήΠειραιάςκίνηση στους δρόμουςειδήσεις τώρακίνηση