Διασωληνώθηκε ο ασθενής που προκάλεσε φωτιά στο Νοσοκομείο του Ρίου, καπνίζοντας
NewsroomΔιασωληνώθηκε ο ασθενής που προκάλεσε φωτιά το δωμάτιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλευόταν, επειδή κάπνιζε.
O άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα β’ και γ’ βαθμού στην προσπάθεια του να σβήσει με τα χέρια του τη φωτιά, σύμφωνα με το pelop.gr.
Οι καπνοί που έβγαιναν από το δωμάτιο, αλλά και η χαρακτηριστική μυρωδιά, τράβηξαν την προσοχή των συνοδών των ασθενών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο. Αμέσως συνοδοί πήραν πυροσβεστήρες που υπήρχαν στον χώρο και προσπαθούσαν να σβήσουν την πυρκαγιά μέχρι να έρθει στο σημείο η Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε αμέσως.
Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, οι οποίοι έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο.
Ο άνδρας προσπάθησε να κάνει στα κρυφά ένα τσιγάρο μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν. Το τσιγάρο όμως φαίνεται να του έπεσε από τα χέρια στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά οι κουβέρτες και το στρώμα. Στη συνέχεια οι φλόγες έφτασαν και στις κουρτίνες.
- Ερντογάν: Στις 27 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία το Άκουγιου - «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από το όραμά μας»
- Γεωργιάδης: Οι Έλληνες πάσχουν από οικονομικό αναλφαβητισμό, δεν καταλαβαίνουν ακόμα και βασικές έννοιες
- Κώλυμα με το επίδομα παιδιού: Γιατί απορρίφθηκαν οι αιτήσεις δικαιούχων - Τι απαντά ο ΟΠΕΚΑ
- Γιώργος Στρατάκης: «Λευτεριά στις καρδιές και στα μυαλά όλων» - Η ανάρτηση του αδελφού του στα social media
- Ζήτηση ρεκόρ για το 5ετές ομόλογο - Στα 15 δισ. η προσφορά κεφαλαίων με επιτόκιο στο 3,9%
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής