Ελλάδα|29.03.2023 18:58

Κρήτη: Τι λένε οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 15χρονο - «Πρόκειται για πλεκτάνη»

Newsroom

Για «πλεκτάνη» κάνουν λόγο οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη.

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι»

«Είναι αθώος. Πρόκειται για μια πλεκτάνη, η οποία θα αποκαλυφθεί και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε όμως, ο άνθρωπός μας έχει καταδικαστεί πριν καν απολογηθεί. Βρισκόμαστε σε συνεχή πολιορκία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Τα συνολικά 8 εγγόνια της οικογένειάς μας δεν πηγαίνουν σχολείο. Κρατάμε τη 92χρονη μητέρα του μακριά από την τηλεόραση για να μην κλονιστεί η υγεία της», είπε, μιλώντας στο MEGA, συγγενής του κατηγορούμενου.

«Είναι όλα ψέματα. Ειπώθηκε ότι είχε 4 κινητά. Ο 66χρονος έχει ένα μόνο κινητό το οποίο το έχει η αστυνομία. Δεν έχει τάμπλετ και ο υπολογιστής του είναι στο σπίτι μου», πρόσθεσε.

Ο λυράρης, που αρνείται τις κατηγορίες, έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Εντωμεταξύ, ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 46χρονου νοσοκομειακού γιατρού, που φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού με τον 66χρονο λυράρη προκειμένου να βιάσει τον 15χρονο.

«Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού», ανέφερε ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηειδήσεις τώραβιασμόςανήλικοςλυράρης