Ελλάδα|29.03.2023 22:55

Συνεχίζεται ο σάλος μετά τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στον Εύοσμο: Απίστευτες απειλές από δράστιδα

Newsroom

Σοκ προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από συνομίληκες της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο που έγινε viral στο  TikTok δείχνει  μια συνομήλικη της να αρπάζει την 15χρονη από τα μαλλιά και την πετά στο πεζοδρόμιο. 

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας, ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στην επίθεση επιχείρησε να την εκφοβίσει για να μην μιλήσει, λέγοντας της πως έχει καλό δικηγόρο.

«Έγινε από άλλο παιδί έξω (από το σχολείο), το χτύπημα του παιδιού μου. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Την είπε "τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο"», είπε ο πατέρας του κοριτσιού στο MEGA.

«Όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, την ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε "έπεσα μπαμπά". Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα, που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα», συμπλήρωσε. 

Τέλος ο πατέρας της 15χρονης αποκάλυψε ότι συνεχίζει ναι μεν τη ζωής αλλά φοβάται. «Συνεχίζει τη ζωή του αλλά δεν έχει αυτή την… φοβάται. Δεν έχει την ίδια σκέψη για τον κόσμο. Στην αρχή δύο μέρες δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Τους κάλεσε η διευθύντρια στο σχολείο. Κάλεσε τα παιδιά, τους μίλησε, μίλησε και η γυναίκα μου, είχε πάει. Ζήτησαν συγγνώμη κάποια παιδιά»είπε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εύοσμος Θεσσαλονίκηςμαθήτριαbullyingξυλοδαρμόςειδήσεις τώρα