Ελλάδα|30.03.2023 11:57

Με Μάκη Βορίδη και Ιωάννη Σάββα η ημερίδα της ΑΔΜΘ για τις ιδιωτικές επενδύσεις στην Μακεδονία και τη Θράκη

Newsroom

Η συμβολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ – 14:15 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Παρέμβαση θα κάνει

μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Δρ. Ιωάννης Σάββας, Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

Η ημερίδα έχει ως βασικό στόχο  να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό, στους δημοσίους υπαλλήλους και κυρίως στον  επιχειρηματικό κόσμο, τις αρμοδιότητες της Α.Δ.Μ.Θ. και το ρόλο που αυτή διαδραματίζει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων στη  χωρική της αρμοδιότητα.

Στην ημερίδα θα παρέμβουν επίσης μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων Συμεών Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου WEBEX: https://ekdd.webex.com/ekdd/j.php?MTID=m04c982ff1a0c20ee52a7d57559b40191, από το κανάλι της Α.Δ.Μ.Θ. στο youtube: https://www.youtube.com/@m-t2023/streams  καθώς  και μέσα από την Σελίδα μας στο facebook.

Επισυνάπτεται το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάκης ΒορίδηςΜακεδονίαειδήσεις τώραυπουργείο Εσωτερικών