Παρέμβαση αναρχικών σε κατάστημα My Market στη Θεσσαλονίκη (video)
NewsroomΠαρέμβαση διαμαρτυρίας σε κατάστημα My Market στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν αναρχικοί, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την επιστολή διευθύντριας προς τους εργαζομένους σε περιφερειακό κατάστημα της αλυσίδας.
Μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» πέταξαν τρικάκια σε υποκατάστημα της οδού Μπότσαρη στην ανατολική Θεσσαλονίκη «ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους»
«Μετά τις νέες προκλήσεις της εργοδοσίας στα Mymarket αποφασίσαμε να παρέμβουμε στο υποκατάστημα επί της οδού Μ. Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους.
Σήμερα οι εργαζόμενοι χαμογέλασαν. Δεν ήταν όμως το ψεύτικο χαμόγελο που η εργοδοσία τους υποχρεώνει να έχουν. Ήταν χαμόγελα ταξικής περηφάνειας κι αλληλεγγύης. Κανένας εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην ασυδοσία των αφεντικών» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.
- Έγραψε ιστορία η αποστολή Artemis II: Οδικός χάρτης του πιο φιλόδοξου σχεδίου της NASA και τι προοπτικές «ανοίγει»
- Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους
- Νέα «τορπίλη» Τραμπ προς Ιράν: «Μπορούμε να το τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα - Αυτή ίσως να είναι η αυριανή»
- Fuel Pass 2026: Ανατροπή στον τρόπο υποβολής των αιτήσεων μετά το «μαύρο» - Τι ισχύει πια με το ΑΦΜ