Ελλάδα|02.04.2023 17:00

Ορεστιάδα: Σύλληψη στρατιωτικού για βιασμό ανηλίκου – Γιατί συνελήφθη και το θύμα

Newsroom

Σε σύλληψη 25χρονου στρατιωτικού για βιασμό ανηλίκου προχώρησαν οι αρχές στην Ορεστιάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και στο θύμα. Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους καθώς, μετά τον βιασμό του ανήλικου, το θύμα φέρεται να τον καταδίωξε και να προσπάθησε να τον ληστέψει. Μάλιστα, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε με αποτέλεσμα ο ίδιος ο στρατιωτικός να ειδοποιεί την αστυνομία και, ως εκ τούτου, το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται. Ο βιασμός αλλά και η απόπειρα ληστείας έχουν σοκάρει, και τον κόσμο που υπηρετεί στο στρατόπεδο μαζί με τον 25χρονο, αλλά και την τοπική κοινωνία, η οποία γνώριζε το 14χρονο θύμα που επίσης έχει συλληφθεί.

Γνώρισε το παιδί στο διαδίκτυο

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο στρατιωτικός γνώρισε το 14χρονο παιδί μέσω διαδικτύου. Αφότου συναντήθηκαν  και το βίασε, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει. Το ανήλικο θύμα, ωστόσο, άρχισε να τον καταδιώκει, ενώ, φτάνοντας τον, άρχισε να τον γρονθοκοπεί και επιχείρησε να πάρει το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου.

Ο στρατιωτικός μετά τον ξυλοδαρμό του ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη και των δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Ο 25χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ ο 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η στρατονομία ειδοποιήθηκε άμεσα για την υπόθεση και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Διδυμότειχου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανήλικοςΟρεστιάδαειδήσεις τώρασύλληψηστρατιωτικόςβιασμόςκλοπή