Ελλάδα|04.04.2023 16:23

Θεσσαλονίκη: Γνώριμη της Αστυνομίας η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - Βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
makthes.gr
makthes.gr

Γνώριμη των αστυνομικών Αρχών φαίνεται πως είναι η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 - 60 ετών που δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα και βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, το θύμα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε  ένα λευκό αυτοκίνητο κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Το όχημα όπου βρισκόταν η σορός της, στη θέση του συνοδηγού, εντοπίστηκε πίσω από το κτηνιατρείο της περιοχής στον δρόμο προς νεκροταφεία.

Όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν πως πρόκειται για έγκλημα, ενώ το όπλο δεν βρέθηκε στο όχημα, το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί για στοιχεία.  

Την γυναίκα, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα.

Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα τις Αρχές

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ναρκωτικάέγκλημαΘεσσαλονίκηειδήσεις τώραΝέα Χαλκηδόνα