Ελλάδα|04.04.2023 16:52

Θεσσαλονίκη: Τον γιο του θύματος αναζητούν οι Αρχές - Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της άγριας δολοφονίας

Ρωμανός Κοντογιαννίδης
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
makthes.gr
makthes.gr

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 34χρονο γιο του θύματος που φέρεται να πυροβόλησε την μητέρα του στο κεφάλι με καραμπίνα. Οι Αρχές αυτή την ώρα εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 34χρονου, στη Χαλκηδόνα, αλλά δε βρισκόταν κανείς σε αυτό.

Παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα, μπήκαν στην κατοικία και προχώρησαν σε έρευνα. Επίσης, ερεύνησαν και το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου που βρισκόταν κοντά στο σπίτι. Ο δράστης αναζητείται και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ο 34χρονος έμενε με τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πήγαινε συχνά στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι έχει εκεί κοπέλα. Ο φερόμενος ως δράστης, επισκεπτόταν συχνά τη μητέρα του.

Το χρονικό

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 - 60 ετών που δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα και βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως το θύμα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Το όχημα, στη θέση του συνοδηγού του οποίου εντοπίστηκε η σορός, βρέθηκε πίσω από το κτηνιατρείο της περιοχής στον δρόμο προς νεκροταφεία.

Όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν πως πρόκειται για έγκλημα, ενώ το όπλο δεν βρέθηκε στο όχημα, το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί για στοιχεία. Την γυναίκα, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στις 7:45 το πρωί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘεσσαλονίκηΧαλκηδόναγυναίκαειδήσεις τώραδολοφονία