Ελλάδα|04.04.2023 20:15

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη που δολοφόνησε τη μητέρα του – Άφησε σημείωμα όπου ομολογεί την πράξη του

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
makthes.gr
makthes.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 71χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της με τραύμα από όπλο στο κεφάλι στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της γυναίκας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ ως ο δράστης του εγκλήματος, φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα μέσα στο σπίτι του στο οποίο ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του και τους λόγους για τους οποίους την έκανε.

Τι οδήγησε τους αστυνομικούς στον 36χρονο

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 34χρονου, στη Χαλκηδόνα, αλλά δε βρισκόταν κανείς σε αυτό.

Παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα, μπήκαν στην κατοικία και προχώρησαν σε έρευνα. Επίσης, ερεύνησαν και το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου που βρισκόταν κοντά στο σπίτι. Ο δράστης αναζητείται και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ο 34χρονος έμενε με τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πήγαινε συχνά στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι έχει εκεί κοπέλα. Ο φερόμενος ως δράστης, επισκεπτόταν συχνά τη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί νόμιζαν πως είχε αποκεφαλιστεί

Όπως αναφέρει το voria.gr, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα Ρομά και βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο. Το όχημα που ήταν λευκό εντοπίστηκε πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων της Θεσσαλονίκης, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αργότερα στο σπίτι του γιου της άτυχης γυναίκας, με την ΕΛ.ΑΣ να ανακοινώνει πως πρόκειται για μητροκτονία, με τον 34χρονο να εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4), μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας. 

Το όχημα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το αυτοκίνητο εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. Η γυναίκα φέρεται να βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραδολοφονίαέγκλημαΘεσσαλονίκη