Ελλάδα|06.04.2023 17:45

Βίντεο που προκαλεί οργή: 50χρονος βιαιοπραγεί σε βάρος των γονιών του

Newsroom

Οργή προκαλεί βίντεο από τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Το βίντεο τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου, μια γυναίκα από την Ουκρανία, που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά. Αιτία αυτής της αγριότητας φαίνεται πως είναι τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Ο 50χρονος ζητάει λεφτά, φαίνεται να πλησιάζει απειλητικά τον πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια. Ο γιος των ηλικιωμένων τους έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχουν σπάσει την πόρτα για να μπορέσει να μπαινοβγαίνει.

«Διαρκεί 10 χρόνια»

Συγγενείς αναφέρουν ότι ο άντρας ζητάει χρήματα από τους γονείς του, προκειμένου να στηρίξει και τη δική του οικογένεια, ωστόσο οι ηλικιωμένοι πολλές φορές δεν δύνανται να τον βοηθήσουν.

«Διαρκεί 10 χρόνια. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αναφέρει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA συγγενής των ηλικιωμένων.

«Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα»

Στενός συγγενής της οικογένειας μίλησε στο Mega για το τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν την οικογένεια. «Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για αν τους αναγκάσει να του δίνουν τη σύνταξη.

Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι και γι’ αυτό είπαμε να απευθυνθούμε και στην εκπομπή σας. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει».

ξυλοδαρμόςΕΚΑΒνοσοκομείοειδήσεις τώραηλικιωμένοι