Ελλάδα|10.04.2023 20:31

Σοβαρές κατηγορίες κατά 40χρονου επιχειρηματία: Κοπέλα καταγγέλλει πως τη νάρκωσε και την κακοποίησε - Οι Αρχές «την απαξίωσαν»

Newsroom

Προβληματισμό και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία κοπέλας εις βάρος 40χρονου επιχειρηματία από τη Μύκονο. Σύμφωνα με την καταγγελία της, τη νάρκωσε και τη βίασε, ενώ ο δικηγόρος της μιλά και για «απαξίωση» από πλευράς των Αρχών. 

Ειδικότερα, όπως γνωστοποιεί ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «είναι μια συγκλονιστική υπόθεση (...). Η κοπέλα απευθύνθηκε στο ΤΑ Ακροπόλεως. Εκεί σχεδόν την απαξίωσαν».

Ο δικηγόρος λέει πως η κοπέλα μετέβη στο γραφείο του μετά από δύο μήνες και τους ενημέρωσε ότι είχε απευθυνθεί στις Αρχές την τρίτη ημέρα από το συμβάν.

Όπως τονίζει ο ίδιος, «πήγε στο ΤΑ και της είπαν ότι "εντάξει δεν έγινε και τίποτα, μώλωπες έχεις". Θεώρησαν ότι ήταν μία συνεύρεση και μέχρι εκεί (...). Ήταν κάτι που έπρεπε η κοπέλα να το αντιμετωπίσει (...)».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, στην κοπέλα έχει βρεθεί γενετικό υλικό από δύο άνδρες.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του 40χρονου γιατί «η κοπέλα δεν ήταν ο εαυτός της, είχε παραισθήσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μύκονοςκαταγγελίαειδήσεις τώραβιασμός