Ελλάδα|11.04.2023 20:29

Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών: Ερευνάται αν βρισκόταν σε κύκλωμα αναβολικών

Newsroom

«Αδιάφορο» ως προς τα καθήκοντα του περιγράφουν αστυνομικές πηγές τον 33χρονο αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα. Μάλιστα οι Αρχές, ερευνούν το σενάριο ο 33χρονος να ξεκίνησε τη δράση του από τη διακίνηση αναβολικών και στη συνέχεια να άρχισε να εμπλέκεται και στη διακίνηση ναρκωτικών.

«Το Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσε τον αστυνομικό για δύο μήνες. Ο καινούργιος διευθυντής ενημερώθηκε πως αυτός προσποιούμενος πως πήγαινε να συναντήσει έναν θείο του, πήγαινε με το περιπολικό και διακινούσε ναρκωτικά. Έτσι, έδωσε αμέσως εντολή για τη σύλληψή του», σημείωσε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με το Mega, ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι της υψηλής κοινωνίας στα βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κορονοϊού. Πρόκειται για πάρτι που πήγαινε μαζί με γνωστούς τράπερς.

Τα ναρκωτικά φέρεται ότι τα έκρυβε στο σπίτι του ενώ στενή του συνεργάτιδα στο κόλπο ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη. Πελάτης του αστυφύλακα ήταν και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ, ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση και συνελήφθη.

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (12/4) στον ανακριτή.  Έχει τεθεί σε αναστολή, ενώ διεξάγεται ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ.

Τα βίντεο κλιπ και οι επίμαχες συνομιλίες

Πριν από 4 χρόνια πρωταγωνίστησε σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik, με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί καθημερινή επαφή. Φοράει full face ενώ κάνει και το σήμα γνωστής συμμορίας Αλβανών κακοποιών. Σε άλλα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Tik Tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε πουλώντας προστασία.

Σύμφωνα με το Mega,  για την κάνναβη χρησιμοποιούσε τις κωδικές ονομασίες «Κοτόπουλα» και «Κατσαβίδια» στις συνομιλίες του με τους πελάτες και προμηθευτές του ο 33χρονος αστυνομικός. Οι συνομιλίες που έρχονται στο «φως» είναι αποκαλυπτικές των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους σε βάρος του, οι αξιωματικοί του εσωτερικών υποθέσεων.

  • Εμπλεκόμενος: Να βγεις να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου!
  • Αστυνομικός: Τι έχει;
  • Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένοι, τώρα μην μας κάνουν κανένα ντου και με σκοτώσουν πριν φτάσω σπίτι μου να ξεφορτώσω.
  • Αστυνομικός: Έλα από εμένα ό,τι θες ρε, ό,τι θες πάρε με!
  • Εμπλεκόμενος: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς μην μου έρθεις ξεβράκωτος.
  • Αστυνομικός: Εντάξει, εντάξει έγινε έλα από εδώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομικόςειδήσεις τώραναρκωτικάδιακίνηση ναρκωτικώναναβολικά